Review startpagina Floriade 2022 Almere

Deze review startpagina Floriade 2022 in Almere omvat een reeks reviews en recensies die ik zelf heb geschreven als seizoenkaarthouder. Ik woon in Flevoland en mag voor 50 euro het hele jaar naar de Expo. Dat is een mooie deal en veel beter dan de prijs die dagelijkse bezoekers betalen.

Ik ga ongeveer 2 weken na de opening voor het eerst naar de Floriade. Die is dan nog lang niet af. Diverse paviljoens zijn nog niet open of af. er zijn veel kale plekken, paviljoens en tuinen moeten nog beplant worden en de Ecostrip is een akelige woestenij.

Een maand later zijn nog steeds niet alle paviljoens open of klaar en zijn er nog steeds akelige kale plekken. Toch begint het aardig te groeien en neemt bij mij de hoop toe dat er in de zomer wel degelijk een fraaie expo in bloei komt te staan.

Conclusie per 11 mei 2022: nog even wachten voor je gaat.

Links naar eigen artikelen:

Gratis parkeren
Park&Bike

Review 29 april
Review 1 mei
Review Urban District

De entree van de Floriade

Handige Links review startpagina Floriade

Plattegrond Floriade
Programma
Klassiek op zondag
Muziek algemeen
Goed overzicht van de Expo

review startpagina Floriade
De Nederlandse tulpen hebben het begin van de expo gered

Een dieptepunt van de Floriade is het kabelbaantje. Een paar idioten in de gemeenteraad hebben de eis gesteld dat je de inzittenden van de gondels niet mag zien zitten omdat het de automobilisten op de A6 zou afleiden

Die zelfde idioten hebben wel toestemming gegeven voor een reclamemast zo groot als een flatgebouw naast de A6 en bij een autobedrijf langs de A6 een reclamescherm zo groot als het gebouw zelf waarvan je de gloed al op de brug bij Muiden kunt zien.

Dat mag allemaal wel. Het gevolg is dat je bijna niks kunt zien vanuit de gondels en al helemaal geen foto’s kunt maken. Een vreselijke blunder en wat mij betreft illustratief voor de Floriade 2022.

Positief in de review startpagina floriade:

Maar gelukkig zijn er lichtpuntjes. Het Green love gebouw meteen rechts van de ingang bied ruimte aan de Nederlandse Kastuinbouw en is een absolute aanrader. Ook Kavel 100, het Dutch innovation experience en “The Exploded View Beyond Building” op kavel 83 zijn absolute toppers. Verder wil ik graag de inzending van Europarcs. kavel 126, is de moeite waard.

Verder verwijs ik graag naar de review van het Urban district voor meer tips. Vanaf zondag 12 mei volgen er meer lichtpuntjes zodat bezoekers een fatsoenlijke route kunnen plannen.

index

iGer.nl
Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Ook deelnemen? Zie een Vrij Internet. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *