Hoeve Vredeveld

Boerderijwinkel Hoeve Vredeveld is onderdeel van een multifunctioneel boerenbedrijf met (Hereford) rundvee, akkerbouw, een zorgboerderij en een boerderijwinkel.

Bij de boerderijwinkel kun je biologische groente, vlees, zuivelprodukten en een keur aan andere prachtige spullen krijgen.

Ik ben tegenwoordig vaste klant bij deze boerderijwinkel en koop er rundvlees, Kaas, boter, yoghurt, uien, knolselderij, lof, bieten, kool (groen en rood) en verder gewoon alles wat ze te koop hebben met de nadruk op groente, vlees en zuivelprodukten.

Het is vlakbij Lelystad en voor mij maar 9 km fietsen. Dat betekent ook dat ik ook met de auto nog een alleszins acceptabele CO2 voetprint heb. Maar fietsen heeft natuurlijk de voorkeur.

Hoeve Vredeveld
Hoeve Vredeveld

Op de boerderij is het altijd druk in het zorggedeelte. Er staan steevast 4 busjes voor de deur en de clientèle van de zorgboerderij is zichtbaar hard aan het werk.

Echt leuk om te zien, zeker voor een zorgmedewerker zoals ik die menig klantje naar deze fantastische tijdsbesteding heeft begeleid.

De produkten zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Het vlees is allemaal ingevroren maar dat doet niks af aan de kwaliteit. Ik ben vooral een grote fan van het stoofvlees.

Ik ben geen liefhebber van grote lappen rauw vlees dus ik kan geen oordeel vellen over de entrecotes en de biefstukken maar het ziet er allemaal prima uit.

Verder kun je hier varkensvlees, lamsvlees en kip krijgen. Die laatste van de Polderhoen en al net zo goedkoop als bij de leverancier zelf.

Hoeve Vredeveld
Klein deel van het winkeltje

In de zomer is het assortiment veel uitgebreider met seizoengroente maar ook in de winter kun je hier een keur aan gezonde en hoog kwalitatieve producten krijgen.

Verder bevind zich binnen de muren van dit prachtige bedrijf ook nog een kinderdagverblijf dat aan alle eisen voldoen. Ik heb zelf geen kinderen maar als ik ze had zou ik ze hier laten dagverblijven. Wat een plek voor kinderen met al die beesten, buitenlucht en de beste melk die je kunt vinden.

Goedkoop!

U heeft het al gemerkt, ik ben een grote fan van Hoeve Vredeveld. En het beste nieuws komt nog: omdat je hier rechtstreeks van de producent koopt vallen de prijzen alleszins mee.

En als je dan meerekent dat je veel biologische producten koopt, vooral het vlees en de kip, dan is het ronduit goedkoop. En dat geld zeker voor heerlijke uien en de overige groente.

Je CO2 voetprint is minimaal omdat je spullen koopt uit je eigen regio en er dus geen logistiek systeem achter zit. Het vlees is biologisch en je kunt de stallen bezoeken waar de hele kudde bij elkaar staat.

En als je hier je spullen koopt verminder je ook je hoeveelheid plastic verpakkingsmateriaal met zo’n 50% of meer.

Hieronder vind u het webadres van Boerderijwinkel Hoeve Vredeveld zodat u alles nog eens helemaal na kunt lezen en de producten kunt bekijken.

Ga dus vooral langs bij dit mooie bedrijf en geef uw geld rijkelijk uit waarmee u niet alleen een tas met heerlijke groente en vlees heeft maar ook nog het milieu, de flevo-boeren en ons aller gezondheid ondersteund.

Contact

  • Zeeasterweg 15, 8219 PM Lelystad.
  • E-mail: info@hoevevredeveld.nl
  • Website: Hoevevredeveld.nl.

Zorgboerderij

  • Sjaak: 06-18947794.
  • Astrid: 06-14154993.
  • Koeien: Marc: 06-15655675.
  • Akkerbouw: Jan: 06-36314774.

Openingstijden

  • Boerderijwinkel: Ma t/m za van 9:00 uur tot 17:00 uur.
  • Zorgboerderij: Ma t/m za van 9:00 uur tot 17:00 uur.
  • Veldmuisje: Ma t/m vrij van 8:00 uur tot 18:00 uur.

index

iGer.nl
Deze site gebruik geen cookies, trackers of andere spyware. Daarom hoeft u ook nergens mee akkoord te gaan of iets te weigeren. Wij staan voor een puur en schoon internet waarbij u veilig en onbekommerd kunt surfen op het World Wide Web. Ook deelnemen? Zie een Vrij Internet. Wij wensen u veel leesplezier: iGer & NetPerk.

Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *