De nieuwe tuin

Binnenkort gaat er een kleine revolutie plaatsvinden in het leven van ondergetekende stadstuinier. Ik ga namelijk verhuizen. En dus komt er een andere tuin. De nieuwe tuin is nu nog een betonplaat met 2 borders. In de nabije toekomst moet dat weer een tuin worden met hier en daar een paar tegels.
Op bovenstaande foto ziet u de oude tuin en de nieuwe tuin naast elkaar. Links de wilde cottagegarden die ik nu heb, rechts de steenwoestijn met incidentele oase die binnen een jaar zoveel mogelijk op de linkse variant moet gaan lijken.

Wel bijzonder dat mijn nieuwe websites gelijk opgaan met de nieuwe tuin. Ik kan op dit moment nog niks doen. We hebben de sleutel nog niet en op het oude adres niet de ruimte om al wat te doen. Maar Juni komt er aan en dan gaan we alvast planten opnemen en in potten en kuipen zetten. Bij elk ritje nemen we dan wat mee.
In de nieuwe tuin gaat de helft van het terras er uit en het grindpad met de granieten platen zal minimaal worden. De vijver gaat in principe mee hoewel dat nog een hele operatie gaat worden.

Het spoorboekje

  • 1 juli sleutels halen.
  • 1e week van juli: paar klussen doen
  • 2e van juli tot eind oktober: Verhuizen en in de tuin werken.

Zo simpel is het leven soms. Of je maakt het leven zo simpel, dan word je een stuk minder zenuwachtig. Dat kan immers altijd nog

x

Mijn andere websites: OutdoorIndex.nl
Tekstschrijver4u.nl
Support Wiki | PixaBay.com